Over Visser aan Zee


Visser aan Zee is opgericht door mij: Josine Visser-de Groot.

Ik woon op Scheveningen (vandaar de Visser aan Zee) met mijn man en 2 dochters. In mijn vrije tijd ben ik graag creatief en/of in de natuur bezig. Ik speel improvisatietoneel (theatersport, zoals op  televisie bij de Lama’s en De vloer op).

Verbinding is waar het voor mij om draait. Verbinding met jezelf, verbinding met je directe omgeving en verbinding met de gemeenschap waar je woont. Het liefst werk ik op het vlak van verbinding tussen mensen.

Wat ik terug krijg van mensen over mijn manier van werken is dat humor een grote rol speelt, maar ook dat ik direct ben. Enerzijds in de vragen die ik stel, anderzijds in de feedback die ik geef. Dat werkt niet voor iedereen, maar dat is wel hoe ik goed werk. En ik ben nieuwsgierig, stel veel vragen en vind het fijn om het naadje van de kous te weten.

Wil je (nog) meer weten over mijn opleidingen en werkervaring? Klik hier.